Maanden later verschijnt alsnog de Allang video van Bigidagoe en JoeyAK

jun 18 , 12:13 MUSIC
De nabestaanden van Bigidagoe brachten vorige week vrijdag zijn album 6 Gangen Menu uit. Op het album van de rapper staan erg veel features, waaronder zijn goede vriend JoeyAK. Samen staan ze op de track 'Allang' en inmiddels is er een bijpassende muziekvideo online gekomen op het YouTube kanaal van MPG Music.
De nabestaanden van Bigidagoe brachten vorige week zijn album 6 Gangen Menu uit. Op het album van de rapper staan erg veel features waaronder zijn goede vriend JoeyAK. Samen staan ze op de track 'Allang' en inmiddels is er een bijpassende muziekvideo online gekomen op het YouTube kanaal van MPG Music. Eerder dit jaar verscheen de clip al op Youtube, maar werd om een of andere reden offline gehaald.
Het album dat is uitgebracht als eerbetoon voor de overleden rapper wordt erg goed ontvangen door fans. De nieuwe tracks draaien al erg veel streams en ook Allang valt met 1,5 ton streams in één week tijd goed in de smaak. In de clip die online is gekomen is Bigidagoe te zien in de sneeuw, waaruit je kan suggereren dat de clip lang geleden al geschoten is.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Bekijk de clip hierboven.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49