Na 4 jaar slaat Kiddo Cee keihard terug!

Na vier jaar keert de Amsterdamse straatrappeer Kiddo Cee terug met een nieuw wapenfeit! De track De Martelkamer ft. Marvin Leenuz is afkomstig van de EP De Martelkamer die op vrijdag 2 juli digitaal verschijnt via Top Notch.

De Martelkamer EP is een samenwerkingsproject tussen producer Scorpion King (Da Missionariez) en M.C. Kiddo Cee a.k.a Chan P. Met slechts 2 gastbijdragen van respectievelijk Pharao ( Staatsgreep, Maffionairs) en Kiddo’s protogé Marvin Leenuz (dropte eerder al een verse op Biologica’s Parelz voor de zwijnen deel 1 en Promologica’s Bangaz op de dam en ze weten niets II) kan deze EP als Kiddo’s eerste officiële Top Notch wapenfeit gezien worden sinds voorgenoemde albums uit 2006.

En voor de liefhebbers die dus niet kunnen wachten. Hier alvast een voorproefje in de vorm van de titeltrack. Luister naar De Martelkamer ft. Marvin Leenuz en laat je meevoeren door de rauwe verhaallijnen van Kiddo Cee. De track is net als de gehele EP geproduceerd door Scorpion King (die nu tevens de EP van Marvin Leenuz aan het produceren is).

Download de track hier

Beeld: Ilja Meefout

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

18 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.