Chris Brown stunt gaat mis tijdens show, zanger hangt machteloos in de touwen boven het podium

jun 14 , 13:47 NEWS
foto 14 06 2024 om 1327
Chris Browns '11:11 Tour' is op volle gang en heeft inmiddels al vier shows achter de rug. Maar bij zijn laatste show ging er iets mis. Gedurende zijn New Jersey show bleef hij vastzitten in de lucht tijdens één van zijn stunts.
Breezy's hit 'Under The Influence' staat op de tracklist van zijn tour. En terwijl hij het uitvoert, wordt Brown aan het plafond vastgemaakt en vliegt hij over het publiek heen. Maar tegen het einde van het nummer komt de R&B-zanger vast te zitten.
Terwijl de zanger op zijn kop hangt, zingt hij de track verder. Geïrriteerd wenkt hij de stagecrew om hem naar beneden te halen. Na een tijdje kwam de crew met een ladder het podium op om de 'Loyal' zanger naar beneden te helpen. Net op tijd voor het laatste stukje van de 'Under The Influence' track, springt Breezy van de ladder af en schreeuwt nog één van de crew members na. Wat hij zegt is niet duidelijk. 

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Chris Brown heeft al eerder z'n wired stunt gedaan, zoals bij de MTV Video Music Awards uit 2011. Echter, verliep het toen wel soepel en kwam de zanger zonder problemen weer op beide beden staan. Brown heeft vermoedelijk de technische storing aangekaart. Hij zegt boos te zijn over het incident, maar hij kan er wel om lachen dat hij vast zat.

HET LAATSTE NIEUWS