Gemeente Rotterdam werkt nauw samen met politie om protest actie van Ronnie Flex tegen Top Notch in goede banen te leiden

mrt 19 , 15:44 NEWS
schermafbeelding 2024 03 19 om 152509
Het nieuws dat Ronnie Flex dinsdagavond in het centrum van Rotterdam een protest videoclip opneemt tegen platenlabel Top Notch heeft ook Gemeente Rotterdam bereikt.
"Er zal extra politie-inzet zijn en er zullen jongerenwerkers aanwezig zijn vanwege de doelgroep", aldus een woordvoerder van Gemeente Rotterdam tegen het AD. Later vandaag komt er ook nog via een woordvoerder een officiële reactie vanuit Ahmed Aboutaleb. De politie van Rotterdam laat aan de krant weten dat ze in direct contact zijn met het management van Ronnie Flex en verwachten het zo in goede banen te kunnen leiden.
Ronnie Flex kwam met het idee om een protest videoclip op te nemen nadat hij op sociale media boekje open deed over de verloren rechtszaak tegen Top Notch. De rechtszaak spande Ronnie Flex aan omdat hij vindt dat, toen hij op 19-jarige leeftijd het contract ondertekende, door Top Notch zou zijn misleid en benadeeld. De rapper legt uit maar 8 procent van alle inkomsten te hebben ontvangen en daarbovenop 75 procent van het werk te hebben verricht.
De protestactie vindt vanavond 19 uur plaats voor de winkel van Pirri in Rotterdam.