Ronnie Flex op oorlogspad tegen Top Notch en roept fans op voor protestvideo: "Het wordt een begrafenis"

mrt 15 , 19:15 NEWS
schermafbeelding 2024 03 15 om 190232
Ronnie Flex is sinds gisteren op sociale media bezig een boekje open te doen over zijn samenwerking met Top Notch. De rapper is ontevreden over het contract dat hij op 20-jarige leeftijd ondertekende in 2012. Een verloren rechtszaak om dit contract, waarin hij nog wel in hoger beroep voor gaat, heeft Ronnie Flex er toe bewogen om zijn verhaal te doen op Instagram en Threads.
Waar hij gisteren begon met zijn verhaal te doen over de gevolgen van het contract dat hij ooit ondertekende, is de toon vandaag heel anders. Zo vertelde Ronnie Flex gisteren dat het niet moet kunnen dat Top Notch meer dan 90% van de inkomsten krijgt van een artiest zijn muziek. Een Instagram Story van de algemeen directeur van Top Notch, Jiggy Djé, heeft Ronnie Flex echter zover gekregen om actie te ondernemen die verder strekken dan een rechtszaak.
In een bericht op Threads en Instagram roept Ronnie Flex zijn meer dan 900.000 volgers op om deel te nemen aan een protest video die hij wil gaan schieten gericht aan Top Notch. De videoshoot zal volgende week dinsdag om 19u moeten plaatsvinden voor de Pirri store in Rotterdam. "Kom me dan laten zien dat je echt van me houdt", roept Ronnie Flex op. "Iedereen in All Black aub want het wordt een begrafenis."
In de reacties en likes van de oproep is te zien dat Ronnie Flex er niet alleen voor staat. Zo reageerden al een hoop fans en collega artiesten zoals Trobi, Damaru, Brunzyn en Murda op het bericht.