Jake Paul onthult opmerkelijk plan voor zijn gevecht met Mike Tyson: "Ik ben gewoon zoveel mogelijk gaan eten"

mei 09 , 17:13 NEWS
schermafbeelding 2024 05 09 om 164705
20 juli is het zover en staan Jake Paul en Mike Tyson dan eindelijk tegenover elkaar in de boksring. Het gevecht belooft er eentje te worden voor in de geschiedenisboeken. In de nieuwe podcast van Paul legt hij uit welke tactiek hij hanteert om zichzelf klaar te maken voor het gevecht.
In de podcast legt Paul uit wat het plan is achter zijn trainingskamp. "Normaal gesproken vecht ik rond de 90 kilogram en loop ik er buiten trainingen om rond de 95 kilogram bij. Het is gek dat ik nu 104 weeg. Maar na mijn laatste gevecht ben ik gewoon zoveel mogelijk gaan eten en mijn lichaam blijkt dit gewicht goed aan te kunnen."
Paul heeft zelfs het plan om zichzelf naar de 110 kilogram toe te werken. Eenmaal dat gewicht bereikt wilt hij vervolgens vlak voor het gevecht weer extreem afvallen naar 99 kilogram. "Ik ben nog aan het groeien. Door tijdens mijn trainingskamp op zo'n hoog gewicht te trainen, is het net alsof ik de hele tijd met een extra vest van negen kilogram aan heb getraind. Daardoor zullen mijn spieren veel sterker worden en zal mijn snelheid er niet onder lijden", is het idee erachter van Paul.
Naast het extreem aankomen in gewicht wil Paul verder nog niet teveel weggeven aan dingen die hij nu anders doet in zijn training. "Er zijn wel een paar kleine verschillen waar ik later op in zal gaan. De hoeveelheid hard werken en toewijding blijft even groot. Het verschil is dat ik nu veel kan eten, wat zoals ik al merkte enorm helpt met het herstel."