Kylian Mbappé hint naar terugkeer in wedstrijd tegen Nederland: "Zonder risico zijn er geen overwinningen"

jun 19 , 13:52 NEWS
schermafbeelding 2024 06 04 om 213658 665f6cf253b5d
Kylian Mbappé heeft een bericht op Instagram geplaatst waarin hij hint naar een spoedige terugkeer op het veld. De Fransman komt de laatste tijd veel in het nieuws door zijn gebroken neus, die hij opliep tijdens de wedstrijd van Frankrijk tegen Oostenrijk. In de dagen erna was vooral de vraag wanneer Mbappé weer binnen de lijnen zal verschijnen en dat lijkt eerder dan oorspronkelijk was gedacht door velen.  
"Zonder risico zijn er geen overwinningen," schrijft de aanvaller van Real Madrid onder zijn bericht op Instagram. De sterspeler lijkt hiermee niet terughoudend en zit kennelijk vol vertrouwen dat hij snel weer actief kan zijn.
In een videoboodschap van Didier Deschamps, die gister online kwam, liet de bondscoach weten dat Mbappé moet worden geopereerd. Terwijl eerder werd gezegd dat een operatie niet aan de orde is. Verder meldde hij dat Mbappé vandaag verder onderzocht zou worden. Aan het bericht dat de aanvaller vervolgens dus online heeft gezet kan worden gesuggereerd dat de uitkomst van het onderzoek erg positief is uitgevallen.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Toch blijven Franse media sceptisch en gaan er desondanks vanuit dat Mbappé de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij moet laten gaan. Teamgenoten William Saliba en Adrien Rabiot schoven aan tijdens de persconferentie van vandaag en werden ook gevraagd over de situatie van hun aanvoerder. 'Ik heb Kylian vanochtend nog gezien. Hij zag er weer iets beter uit en was wat tests aan het doen. Maar weet ik er ook niet van', zei Saliba.
Rabiot vertelde vervolgens dat hij het rustig afwacht en alle vertrouwen heeft in zijn vervanger. 'Ik begrijp dat het nog onzeker is of hij kan spelen, maar daar is nog geen bevestiging van. Kylian is natuurlijk een erg belangrijke speler voor ons, maar we hebben een geweldige selectie. We hebben genoeg kwaliteit in de groep om zijn mogelijke afwezigheid op te vangen.
Bekijk de post hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

kosso

Kosso zet ondernemer Samuel Onuha op zijn plek met geniale actie: “Ik heb je nu teruggepakt”

NEWS jul 22, 14:09
schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44
schermafbeelding 2024 07 22 om 213930

Mustard, Ella Mai en Roddy Ricch flippen 911 van Wyclef Jean en Mary J. Blige op nieuwe track One Bad Decision

MUSIC jul 22, 21:31