Na tien jaar wachten krijgt Ice cube eindelijk een GO voor vierde Friday film

jun 24 , 14:42 NEWS
foto 24 06 2024 om 1331
In 1995 schreef Ice Cube de screenplay voor de klassieker 'Friday'. In de zeven jaar daarna kwamen er nog twee opvolgers, 'Next Friday' en 'Friday After Next'. De rapper is nu al meer dan tien jaar aan het proberen om 'Last Friday' te maken. Zo was hij de film aan het hypen in interviews en begon hij te hinten naar de terugkeer van geliefde characters. Na tien jaar proberen is het Cube eindelijk gelukt om de productie officieel in gang te zetten.
Ice Cube maakte het grote nieuws bekend tijdens een recente interview met Sirius XM's Flavor of the Week. De rapper vertelde de presentator dat hij dankzij de leidinggevende, Michael De Luca, een deal kon sluiten met Warner Brothers. My man Mike DeLuca, who used to be at New Line when I first started, when I first did the first Friday and Players Club and All About the Benjamins. Mike DeLuca was there, so now he’s running Warner Brothers," zei Cube. De rapper lijkt weer een positievere mening te hebben over de Amerikaanse filmstudio. In 2021 bekritiseerde hij Warner Bros. voor het overnemen van de franchise en het vertragen van de vooruitgang. 
"I was a little hot ’cause they had took so long. Because John Witherspoon passed away," vertelde hij aan Flavor of the Week. "Tiny passed away. A.J. Johnson passed away. Man, we keep losing people. And y’all keep d*cking around not doing the movie the way it need to be done." Ice Cube verwees weer naar De Luca en hoe hij de persoon was die weer leven in 'Last Friday' blies. "They want to do it. But the key is it gotta be done. So, they finally came to their senses."

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Er zijn nog wel vraagtekens over de terugkeer van Chris Tucker als Smokey. De fan favorite character was na de eerste Friday niet meer in een vervolgfilm te zien geweest. Wel sloot Tucker een eventuele terugkeer niet uit. Dat gaf hij aan op V-103. Hij voegde ook toe dat hij alleen maar aan projecten meedoet waarvan hij weet dat hij zijn best kan doen. Hopelijk past 'Last Friday' daar ook bij.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39