Zelfs Donald Trump vindt dat Kanye West hulp nodig heeft

okt 17 2022, 12:35 NEWS
Schermafbeelding 2022 10 17 om 123342
De laatste weken is Kanye West bezig aan een publieke meltdown, die misschien wel erger is dan we tot nu toe eerder gezien hebben. Hij werd beperkt op Twitter en Instagram nadat hij dreigde "death con 3" op Joodse mensen te gaan en dit weekend deed hij een drie uur lang interview met NORE bij Drink Champs. Daar zei hij onder meer dat Drake sex had met de moeder van Kim Kardashian, dat hij Joden haat, maar dat het meer komt doordat ze alles op een rijtje hebben, dat George Floyd is overleden aan Fentanyl en niet door politiegeweld en dat hij opnieuw voor het presidentschap gaat.
Het is zelfs zo erg dat zelfs Donald Trump het nu allemaal te extreem vindt. Rolling Stone meldt dat verschillende bronnen aan hun bevestigd hebben dat de voormalige president van de Verenigde Staten heeft gezegd dat Ye zijn gedrag "too crazy" is en dat hij professionele hulp nodig heeft.
Terwijl het erop lijkt dat Trump het niet per se oneens is met de uitspraken van Kanye West, neemt hij toch wat afstand. Tijdens zijn presidentschap was Kanye een graag geziene gast, maar dat is in de nasleep van de anti-semitische uitspraken van Ye veranderd. Trump deelt dit weekend echter wel weer een sneer uit naar de Joodse gemeenschap in Amerika. Op zijn eigen social media platform Truth zegt Trump: “No President has done more for Israel than I have. Somewhat surprisingly, however, our wonderful Evangelicals are far more appreciative of this than the people of the Jewish faith, especially those living in the U.S.”

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…