Rick Ross beweert dat 50 Cent z’n zoon bij MMG gesolliciteerd heeft

Rick-Ross-Finally-Cleared-To-Travel-For-Work-Only
Er lijkt maar geen einde te komen aan de beef tussen Rick Ross en 50 Cent. Ze vliegen elkaar al sinds 2009 in de haren en iedere keer als de storm lijkt te gaan liggen zegt of doet Ross of 50 iets om de ruzie weer aan te wakkeren. Dit keer was het 50 die begon. Er bestaat een t-shirt met een all over print van Rick Ross z’n lichaam en dat item werd door 50 belachelijk gemaakt op Instagram. Rozay reageerde door een screenshot van de post op zijn eigen pagina te posten met de caption: “Forced into #BANKRUPTCY now the Donkey @50cent WORKING 4 MMG merch co. selling T’s for 2.95 on the #BLACKMARKET,”.

Beide posts zijn inmiddels verwijderd, maar vanochtend begon alles weer opnieuw. 50 plaatste een foto van Rick Ross uit zijn tijd als gevangenisbewaarder en schreef dat hij een film zou kunnen maken over het leven van de MMG frontman. In de caption zei hij onder andere dat Rozay z’n ex verloofde heel MMG al gehad voordat ze met Ross ging. 50 ging daarna vrolijk verder en haalde in een volgende post het verlies van Meek Mill aan in de beef met Drake. In een derde post haalt de G-Unit frontman aan dat ze nog een MMG ketting hebben en vraagt hij wanneer Ross en z’n mannen die terug komen halen.

Na deze serie hield Ross het niet meer en reageerde dan toch op de uitdagingen van 50. Hij ging daarin een stukje verder en haalde 50 z’n zoon erbij. Ross zegt dat 50 z’n zoon Marquise heeft gesoliciteerd bij MMG en dat hij erover nadenkt om hem aan te nemen. 50 reageerde onder de post van Rick Ross en zo te zien vond hij het niet zo grappig meer. Dit komt mede door de slechte relatie die 50 met zijn zoon heeft. Ook haalde Ross op Snapchat uit naar 50. Hij haalde daar de alimentatie aan die 50 schuldig is.

Dis tew much ??? #50Cent #RickRoss

A photo posted by The Shade Room (@theshaderoominc) on

#50Cent ain't tired yet! ? #RickRoss

A photo posted by The Shade Room (@theshaderoominc) on

#PressPlay : #RickRoss got some words for #50Cent ?

A video posted by The Shade Room (@theshaderoominc) on

#PressPlay : #RickRoss said #50Cent betta keep making them payments to his baby mama! Lordt.

A video posted by The Shade Room (@theshaderoominc) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

7 November

4 comments

4 responses to “Rick Ross beweert dat 50 Cent z’n zoon bij MMG gesolliciteerd heeft”

 1. Kk says:

  Zoon van 50 heeft echt paar klappen nodig hoe ga je werken bij iemand waar je pa beef mee heb als je een normale pa uit de ghetto had ok maar dit a filhty rich goon aka 50cent! Snap die kid niet

 2. zeus109 says:

  @kk Eh sukkel dat je bent hij zegt dat juist om 50 cent boos te krijgen maar 50 cent moet zich inhouden omdat hij bankcurptie had aangevraagd denk na man 50 cent heeft bijna jaar ruzie met zn oude zoon en als nog denk je dat zn dat gaat flikke of zo

 3. Smokey says:

  @zeus @kk jullie zijn alle 2 dom 50 gaat deze man eten rick ross wilt dit niet! Shots fired!

 4. Glock44 says:

  Rozay is baas! haters suck a dick

Leave a Reply

Your email address will not be published.