🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Slim Jxmmi in Nieuw Zeeland betrokken bij vechtpartij waar iemand neergestoken is

Gefilmd worden in het openbaar is voor veel celebrity’s natuurlijke dagelijkse kost. Zo ook voor Slim Jxmmi van Rae Sremmurd. Toen hij afgelopen donderdag met zijn crew over straat liep in de Nieuw-Zeelandse stad Auckland besloten voorbijgangers hem dan ook te filmen.

Volgens geruchten zou dit de oorzaak zijn van de vechtpartij die er op dat moment uitbrak. Op vandaag verschenen beelden is te zien dat de rapper over straat rolt met verschillende personen, waaronder een vrouw. Op de achtergrond is te zien dat een andere man een aantal harde klappen uitdeelt aan een andere ruziemaker. Hoogstwaarschijnlijk is dit één van de bodyguards van de rapper.

Bij de vechtpartij wordt ook een fles kapot geslagen. Deze wordt later mogelijk gebruikt als wapen, er zou namelijk iemand zijn neergestoken. Jxmmi is na afloop van de vechtpartij onder het bloed te zien terwijl hij met de politie praat. Swae Lee is bij het opstootje nergens te bekennen. De politie onderzoekt de zaak, arrestaties zijn nog niet verricht. Je checkt de beelden van de vechtpartij hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

4 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X