🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Snoop Dogg voorziet Amerikaanse ijshockeywedstrijd op geheel eigen wijze van commentaar

Afgelopen weekend werden er weer wedstrijden gespeeld in de NHL, de Amerikaanse ijshockeycompetitie. De L.A. Kings speelden thuis tegen de Pittsburgh Penguins. Een spannende wedstrijd natuurlijk, maar het commentaar mocht er ook wezen. Deze werd namelijk verzorgd door niemand minder dan Snoop Dogg. Hij was aanwezig op uitnodiging van de Kings.

Aan het begin van de wedstrijd liep de rapper al naar beneden om daar de ceremoniële “puck-drop” te verzorgen, later nam hij plaats in de commentatoren-ruimte. Vanuit de ruimte verzorgde hij het commentaar op geheel eigen wijze. Zo ontstond er een gevecht op het ijs tussen twee spelers, iets dat vaker voorkomt in de sport. Het spel lag even stil maar dat leek Snoop niks uit te maken. De rapper smulde van het opstootje, zo zei hij:

“He fired on cuz, hold on now. Get it cracking then, let’s go. Snoop Dogg in the house let me see something! Drop the sticks man. Let’s get cracking, man, to the middle of the rink. … Move Dion get out the way,”

Toen de puck net even te vaak voor het doel heen en weer werd gepasst duurde het de rapper ook iets te lang. Iemand moest immers voor de goal gaan of zoals Snoop in zijn woorden zei: “Somebody gonna want that moolah.”.

Check de beelden hieronder:


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X