The Making of: Wie Ali zegt moet B zeggen – afl. 4

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”44685″]

Vanaf 10 oktober is Ali B met zijn tweede theaterprogramma Wie Ali zegt moet B zeggen op tour door de theaters in Nederland.

In een interactieve en muzikale voorstelling die Tupac, Bach, The Godfather, Stephen Covey, het Marokkaanse rifgebergte en Monte Carlo weet te verbinden, laat Ali zien wat hij heeft meegemaakt. De rapper neemt geen blad voor de mond, brengt nieuw repertoire en vertelt vrijmoedig en met een flinke dosis humor over zijn leven ná de straat.

SPEC Productions volgt Ali B, Brownie Dutch en Maarten van Hinte in het creatieve proces waarin de voorstelling tot stand komt.

Kijk voor meer informatie op: http://www.wiealizegt.nl

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 October

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.