Video: Dr. Snikkel – Ik neukte je vriendin

In samenwerking met Stacey Grind brengt Clinton, bekend van de hiphopformatie 1Duidig, zijn Dr. Snikkel Sextape uit op 6 september. De tape is gemaakt met de nodige humor en bevat samenwerkingen met Rascle, Dubbel N, Lens van du Laan, Djee ‘n Jones, Sammie en Jared Hiwat.

In ‘Ik neukte je vriendin’ is Clinton te horen als Dr. Snikkel op een productie van Stacey Grind. Collin Apollo heeft de clip geschoten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 August

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.