Case – Gamecube (Prod. Sharif)

Het wordt hoog tijd dat ik te vinden ben voor de mensen die nieuwsgierig zijn. Ik maak nu ongeveer een jaar of tien muziek, het voelt een beetje krankzinnig dat er zo weinig mensen bekend zijn met wat voor plaatjes ik schets. Vandaar de naam “Klaar is Case”, ik ben er gewoon klaar mee.

Ik beschrijf mijn muziek vooral als eerlijk, een open raam waar de geur van mijn leven uit waait. In m’n muziek beschrijf ik dingen die ik slechts met enkelen bespreek, en dus vaak heel persoonlijk zijn.

De rapper Case kon je eerder al horen op een track samen met Kleine Jay genaamd ‘De nieuwe stroming’. Deze keer geeft Case ons een voorproefje op zijn EP “Klaar is Case”. Download de track hier

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

28 January

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.