Evenementenorganisaties schrappen optredens van Boef om veiligheidsredenen

boef
Het optreden van Boef in Bibelot, gaat a.s. zaterdag niet door. De directeur van het poppodium heeft zijn optreden om veiligheidsredenen geschrapt.

Naar aanleiding van een video, die de rapper direct na zijn vrijlating op Instagram plaatste, vindt de organisatie dat Boef zich wederom beledigend en bedreigend uitlaat tegenover de politie. Hij is daarom niet welkom. Directeur Van Wijngaarden erkent dat het best lastig is om een optreden te schrappen, maar hij wilt ten alle tijde de veiligheid van de minderjarige bezoekers en medewerkers garanderen. Volgens hem lukt dat niet met Boef’s aanwezigheid.

Het is al de derde keer dat een optreden van Boef is gecanceld. Afgelopen maandag werd er ook een optreden bij een tienerfeest in Tilburg gecanceld. Het evenement Kidsco is door alle commotie en negatieve publiciteit rondom de rapper afgelast. Ook Dynamo in Eindhoven annuleert het optreden van 24 september van Boef. Hij zou tijdens het evenement Word Up optreden. Naar aanleiding van alle gebeurtenissen rondom Boef, het jongerencentrum wilt hier geen podium aan bieden

16 September