Fresku verschijnt op Belgische TV voor een zeer persoonlijk interview

De muziek van Fresku heeft inmiddels ook onze zuiderburen bereikt. De rapper uit Eindhoven bracht onlangs zijn album ‘Nooit Meer Terug’ uit en vandaag is bekend geworden dat de plaat ook een Vlaamse release krijgt. Vanaf 23 oktober zal het album in de Belgische winkels liggen en op 24 oktober zal de release gevierd worden in Arenberg in Antwerpen. Ter promotie van de Belgische release was Fresku te gast bij het Vlaamse programma ‘De Afspraak’. Hij sprak daar over zijn album, het gebrek aan zwarte muziek op Nederlandse radio, zijn geloofsovertuiging en meer. Bekijk het zeer persoonlijke gesprek hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

7 October

5 comments

5 responses to “Fresku verschijnt op Belgische TV voor een zeer persoonlijk interview”

 1. 040 says:

  Amaai Frisse soepkut in de poepske

 2. Maarten says:

  Goede man die Roy (Fresku). Ik ben niet van religies, maar iedereen zou die in vrede moeten kunnen uitoefenen zonder daar iemand anders kwaad mee te doen. En muziek met een boodschap in Nederland is zeldzaam, dat – en die mensen – moeten we koesteren.

 3. Thomas says:

  Ik heb laatst uitgezocht of zwarte rappers en Fresku in het bijzonder inderdaad weinig airtime krijgen op de radio. Mijn conclusie is dat Fresku een punt heeft: http://startupphrenology.com/2015/09/02/data-tonen-aan-fresku-heeft-een-punt/

  • Maarten says:

   Mooi werk man! Al is er wel een dude op je blog die misschien wel punten heeft voor een vervolgonderzoek – de manier waarop is zoals gebruikelijk op internet weer met weinig respect – maar dit geeft wel inzicht. Want meten is weten. Nogmaals, mooi werk!

 4. waarom puna? says:

  Hoezo “zeer persoonlijk gesprek”? Allemaal vragen die al 100x zijn gesteld, om ze maar te stellen.

  Schrijf gewoon eerlijk onder die vid waar het over gaat, kunnen mensen waarderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.