🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Hennessy start Gentlemen Society met o.a. Hef, Yung Felix, Winne & Jonna Fraser

Al sinds jaar en dag zijn mensen gefascineerd door exclusieve genootschappen. Toen in de achttiendeeeuw de eerste Gentlemen Society opgericht werd, ging het vooral om de elite die samen kwam om zaken te bespreken als muziek, kunst, politiek en meer. Dit alles onder het genot van het beste eten, een goed glas cognac, soulvolle muziek en een dikke sigaar. Toegang tot de genootschappen was slechts weggelegd voor een selecte groep en dat maakte het zo interessant.

Kult&Ace bedacht daarom een concept voor Hennessy om de exclusieve genootschappen een nieuw leven in te blazen: de Hennessy Society. Het merk Hennessy is altijd al vooruitstrevend geweest en was één van de eerste merken die adverteerden in publicaties gericht op de zwarte gemeenschap. Mede daardoor is er een sterke band ontstaan tussen Hennessy en de hiphop scene. Hennessy is dan ook wel veruit het meest genoemde drankje in hiphop teksten. Het huwelijk tussen Hennessy en hiphop houdt al zeker 25 jaar stand en in 2015 werd de relatie naar een hoger niveau getild. Hennessy vierde het 250-jarige bestaan namelijk met de aanstelling van Nas als ambassadeur.

De Nederlandse hiphopscene wordt overspoeld met positiviteit en in zowel goede als in slechte tijden kunnen we trots zijn. Voor de eerste bijeenkomst van de Hennessy Gentlemen Society werden dan ook een aantal van de meest succesvolle rapacts uitgenodigd, artiesten met een ‘never stop, never settle’ mentaliteit. Hennessy staat voor the art of blending. Het vervaardigen van Hennessy is een complex proces en door strikte selectie uit verschillende eaux de vie maakt dit de beste cognac. Ook in hun selectie voor de Society zien we dit proces terugkomen, zo werden Bokoesam, Cho, Hef, Jonna Fraser, Ray Fuego, Spanker, Winne, Yung Felix en Yung Nnelg geselecteerd en uitgenodigd. Ook Josylvio, Ronnie Flex en Sevn Alias zijn aan het genootschap toegevoegd, maar konden helaas niet aanwezig zijn bij de kick-off.

De kick-off van het genootschap vond plaats in het luxe penthouse van het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Daar kwamen de rappers en producers samen voor een exclusief diner, met klassieke Hennessy cocktails met de laatste telg van de Hennessy familie, Maurice Hennessy. Er werd gesproken over muziek, genoten van de drank, er werden ervaringen uitgewisseld en alle artiesten werden verrast met een speciale Hennessy hanger ontwikkeld door Lucky The Jeweler. Het diner vond plaats in december en daarom was dit de uitgelezen mogelijkheid om terug te kijken op 2018 en alvast vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Wij waren erbij en de beelden zie je hier.

Foto’s door Nisa Lavin


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.
 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X