Lil Wayne beweert dat Drake, Tyga en Nicki Minaj ook bedrogen zijn door Birdman en Cash Money

lil-wayne-birdman
Drake, Tyga en Nicki Minaj beweren nu ook allemaal te zijn bedrogen door Birdman. Dat is in ieder geval wat Wayne nu claimt. Lil Wayne zit nu midden in de rechtzaak tegen Birdman en zijn Cash Money en beweert brieven te hebben ontvangen van het management van Drake en Tyga dat ze een fortuin zouden zijn misgelopen.

Ook het management van Nicki Minaj laat weten dat Young Money en Cash Money haar producers bedrogen zou hebben. Wayne zegt hierop dat het onder de verantwoordelijkheid valt van Cash Money om de producers op tijd te betalen.

De hoogte van het bedrag van Cash Money’s financiĆ«le capriolen is enorm. Young Money beweert nog het gigantische bedrag van 100 miljoen dollar (88 miljoen euro) te moeten ontvangen van Universal. Het geld ging volgens Wayne direct vanuit Universal naar Cash Money terwijl Young Money nog steeds wacht op het geld.

Cash Money daarentegen claimt dat Wayne en zijn bedrijf dat geld allang gekregen hebben. Zo gaven ze hem 20 miljoen dollar voor Young Money in 2012, 12 miljoen dollar voor zijn soloalbum en ook nog eens 70 miljoen dollar aan commissiegeld, royalties, marketing en opnamekosten voor de verschillende Young Money artiesten.

Ook beweren ze dat als iemand niet eerlijk is geweest dat het Weezy zou moeten zijn. Hij zou namelijk 21 albums uitbrengen in zeven jaar via zijn artiesten, maar het zijn uiteindelijk maar 13 projecten geworden.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

5 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.