Mohamed Ihattaren duikt op in de sportschool: Geruchten denken aan zoveelste comeback als profvoetballer

jun 13 , 11:49 NEWS
schermafbeelding 2023 03 19 om 012432 641656571019a
Mohamed Ihattaren is momenteel aan zijn conditie aan het werken in de sportschool, zo deelt de oud speler van Ajax en PSV op zijn Instagram. De middenvelder zit al even zonder club en lijkt in de sportschool toe te werken naar een zoveelste comeback.
Sinds dat Ihattaren eerder dit jaar vertrok naar het Tsjechische Slavia Praag, waar hij overigens is weggestuurd, zit de voetballer zonder club. Na dit ontslag is er maar weinig van de nog maar 22-jarige aanvaller vernomen. Maar Ihattaren lijkt de deur van zijn carriere nog niet dicht gegooid te hebben en traint momenteel actief in een sportschool in Culemborg. Met de beelden die hij deelde wordt gesuggereerd dat de aanvaller na de zomer weer aan de slag wil gaan als voetballer. Echter is over deze plannen op dit moment niet veel bekend.
De carriére van de nog maar 22-jarige aanvaller loopt op zijn zachts gezegd nogal bijzonder. Nadat het jeugdproduct van PSV zich op de radar speelde van grote clubs, vertrok hij in 2021 naar Juventus. Nadat een huurperiode bij het Italiaanse Sampdoria mislukte verdween Ihattaren een tijd, waarna hij vervolgens opdook op de Amsterdamse trainingsvelden van Ajax.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Ajax huurde de aanvaller van Juventus, maar dit bleek niet zonder slag of stoot te gaan. Het talent bleek een enorm gebrek aan discipline te hebben en kwam in het nieuws vanwege bedreigingen, intimidatie en werd uiteindelijk opgepakt vanwege mishandeling. Ajax wilde van hem af en terug bij Juventus belandde de aanvaller op een zijspoor.
Vervolgens belandde Ihattaren dus in Tsjechië bij Slavia Praag. Ook deze club nam na korte tijd al afscheid van hem wegens het niet behalen van het gewenste niveau. Daarnaast doken er geruchten op dat Ihattaren aan de lachgasballonnen zat. Op basis van zijn geschiedenis is nog maar de vraag welke club er in zee durft te gaan met Mohamed Ihattaren als hij daadwerkelijk weer fit is.
Bekijk de beelden van Ihattaren in de sportschool hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS