Vermeend slachtoffer claimt dat A$AP Rocky hem dreigde te vermoorden terwijl hij een wapen tegen zijn buik hield

nov 09 2023, 11:21 NEWS
schermafbeelding 2023 11 09 om 113832
A$AP Rocky wordt verdacht van mishandeling met een vuurwapen en het vermeende slachtoffer is A$AP Relli, een voormalig lid van A$AP Mob. Terell Ephron, zoals Relli heet, werd twee jaar geleden in zijn hand geschoten en hij claimt dat Rocky de dader is. 
Gisteren was de eerste zitting in de zaak en beide mannen waren aanwezig in de rechtszaal. Relli deed zijn verhaal en begon bij de tijd dat hij nog met A$AP Mob optrok. Hij zei dat de relatie met Rocky veranderde toen Rocky z'n carrière in de lift kwam. Volgens Relli ging het van kwaad tot erger toen Rocky zijn vrienden min of meer achter liet en zelfs bepaalde beloften niet na kwam. Relli zegt dat Rocky de familie van een vermoord A$AP Mob lid zou helpen, maar dit nooit gedaan heeft.
Rocky zou hem op een gegeven moment gebeld hebben om ergens af te spreken en Relli dacht dat ze hun problemen konden uitpraten. In plaats daarvan werd hij door een groep mannen opgewacht en liep het al snel uit de hand. Rocky zou een wapen getrokken hebben en tegen Relli z'n buik gedrukt hebben. Hij zou op dat moment gedreigd hebben om Relli te vermoorden. Uiteindelijk was dit niet het moment dat er geschoten is, maar dit zou later gebeurd zijn, toen iedereen weer uit elkaar ging. Hij zegt dat hij toen voelde dat zijn hand heet werd en zich realiseerde dat hij geraakt was.
De advocaat van Rocky ondervroeg Relli over de situatie en hun relatie. Tijdens die ondervraging liepen de gemoederen hoog op en de rechter laste zelfs even een pauze in zodat iedereen kon bedaren. Relli houdt ondertussen vol dat hij het slachtoffer is en ontkent dat hij een dubbele agenda heeft en dat hij geprobeerd zou hebben om geld over te houden aan de zaak.
Rocky houdt ondertussen zijn onschuld vol en kwam vol vertrouwen uit de rechtbank aan het einde van de dag.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2146302683

Jaar na Gelredome debacle cancelt Burna Boy zijn show in de Johan Cruijff Arena

NEWS mei 02, 15:44
schermafbeelding 2024 05 02 om 170447

Het einde van hitserie 'Cobra Kai' nadert met laatste seizoen

NEWS mei 02, 17:05
schermafbeelding 2024 02 05 om 112332 65c0b73021972

Eves Laurent reageert op Young Ellens in nieuwe track Kleine 2 Bars van Chivv: "Rappers zijn stoffig"

NEWS mei 03, 10:23