PUNA.NL | Hiphop Vandaag @ 3voor12 #14 R.Kay

Nadat we een week geleden Zo Moeilijk uit Nijmegen mochten ontvangen in de 3voor12 studio, staat Hiphop Vandaag deze week in het teken van een Eindhovenaar. R.Kay, de man die in 2010 een beetje in de luwte leek te liggen, vertelt aan Sander waarom het enigszins stil was rond zijn persoon. Naast het terugblikken op zijn ervaringen als tourende artiest door Europa of de dagen dat hij nog met Turk rapte, kijkt R.Kay ook vooruit. In de komende maanden zal hij wekelijks een nieuw nummer online gooien, waarvan hij het eerste exemplaar in deze uitzending primeurt.

Naast dit nieuwe nummer van “De Kid van de Laan” primeuren we ook nieuwe tracks van Nino en Regga. Ook besteden we aandacht aan het Premo Changed My Life project en komt natuurlijk de wekelijkse top 3 aan bod.

Hiphop Vandaag is iedere vrijdag vanaf 20.00 uur te beluisteren op 3voor12.nl en te downloaden op Puna.nl. Videobeelden en foto’s zijn te zien op Facebook. De show is hieronder te beluisteren, maar voor mp3 liefhebbers, download uur 1 hier en uur 2 hier (Rechtermuisknop, Opslaan Als). De sessie met R. Kay kun je hier downloaden…

UUR 1:

Puna Radio Intro – Killing Skills
Skinto – Shut Up (Galtar Riddim)
Lucky Fonz III – Jongens Remix ft. Fresku
RB Djan – Ik Weet ‘t
EXCLUSIVE: Regga – Neem ‘n Kijkje
Dion Mase – Wat Moet Ik Doen
Darryl – Met Mij Zijn ft. Sigourney
Onder & FS Green – Yuh ft. Feis & Ghaza
EXCLUSIVE: R.Kay – Da Kennie
Boyz In De Hood – Hoogvliet
Kleine Viezerik – Ik Rock

UUR 2:

EXCLUSIVE: Nino – 40 Procent
Jiggy Dje – Blauw Bloed
Kempi – Buschauffeur
Fresku – Twijfel
Sticks & Roscovitsch – Niet Praten
R.Kay – Mama Zei
M.O. & Brakko – Inshallah
Tastic – Noodles
Manu – De Dag Dat De Euro Valt

12 November

X