Rico, Sticks en Typhoon: van het Verre Oosten naar de Ziggo Dome

Op 9 december staan Rico & Sticks en Typhoon in de Ziggo Dome in Amsterdam voor de grootste show ooit in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop. Voor het zover is gingen wij met de heren terug naar de plek waar het begonnen is en namen wij een kijkje in de zaal waar het allemaal gaat gebeuren op 9 december.

De jongens zijn 15 jaar geleden begonnen in Zwolle en hebben zich langzaam maar zeker opgewerkt tot de grootste hiphop acts in Nederland. Klassiekers als Verre Oosten en Hoedenplank maar ook nieuwere nummers als Zandloper kan elke hiphop liefhebber woord voor woord meerappen. Nadat zowel Rico & Sticks als Typhoon de Heineken Music Hall hebben vol gekregen was het tijd om de krachten te bundelen en nog groter te gaan. Het resultaat daarvan zien we dus over twee weken in de Ziggo Dome.

Koop je kaartjes voor de grootste hiphop show in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop van Rico & Sticks, Typhoon en vele gastartiesten hier en laat op het Facebookevenement weten dat je er bij bent op 9 december.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

29 November

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz