SBMG laat nieuwe muziek horen in Dope Boy Fresh vlog

De mannen van SBMG sloten vorige week de Dope Boy Fresh clubtour af in de Tivoli in Utrecht. De Dope Boy Fresh tour bestond naast SBMG ook uit Broederliefde en D-Double. Tijdens de tour zijn natuurlijk beelden en die zien we terug in de eerste Dope Boy Fresh vlog van SBMG. Naast de beelden horen we nieuwe muziek van de Amsterdamse rappers. In de vlog hoor je het nummer ‘Laten Het Lukken’ en ‘Geen Woorden Maar Daden’. Laatstgenoemde is hier te downloaden.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

20 November

3 comments

3 responses to “SBMG laat nieuwe muziek horen in Dope Boy Fresh vlog”

  1. roche says:

    Ik zoek naar nieuwe liedjes

  2. roche says:

    Ik Ben van suriname ik wow graag rappen maar ik kan het niet

  3. roche says:

    Ik hou van liedjes dus daar om vraag ik jullie naar een paar nieuwe liedjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.