Video: R.Kay – Mama Zei ft Kempi

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”40768″]

Vorig jaar bracht de Eindhovense rapper R.Kay zijn eerste EP, genaamd ‘100% Damage‘ hier op Puna.nl uit. Van deze EP zijn er twee videoclips uitgebracht ‘Damage‘ en ‘Doe het voor je boy‘. Afgelopen maand schoten de Sterrenlaners een nieuwe clip voor het nummer ‘Mama Zei’, ook afkomstig van de EP ‘100% Damage’. In dit nummer is R.Kay samen te horen met rapper en Sterrenlaan baas ‘Kempi’. De clip is geschoten door Teemong!

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

8 February

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.