2 Chainz en Lil Wayne gaan gezamenlijk project uitbrengen

vibe-lil-wayne-2-chainz
We bevinden ons in een periode waarin allerlei verschillende rappers bij elkaar komen en gezamenlijke projecten uitbrengen. 2 Chainz was te gast bij de Rap Radar podcast van Elliot Wilson en had daar opvallend nieuws. Hij vertelde daar dat hij samen met Lil Wayne een tape gaat droppen.

Weezy liet eerder dit jaar al zijn ‘Free Weezy Album’ los en kondigde onlangs ‘No Ceilings 2’ aan terwijl we nog steeds op Tha Carter V wachten. Ook 2 Chainz heeft niet stil gezeten. Hij bracht dit jaar ‘TRU Jack City’ en ‘ Trapavelli Tré’ uit. Nu werken de rappers, die eerder al samen verschenen op ‘Rich as Fuck’, samen aan een tape genaam Colligrove.

Verder is er nog niets bekend over het project. Wel wist 2 Chainz te vertellen dat hij ook nog twee solo projecten gaat uitbrengen. De eerste is ‘B.C. (Before Chainz)’ en is zo goed als af en de tweede zal ‘A.D. (After the Dope game/Drugs)’ gaan heten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

12 November

3 comments

3 responses to “2 Chainz en Lil Wayne gaan gezamenlijk project uitbrengen”

  1. Knakstaaf says:

    Moeten jullie je idool drake niet noemen in de tekst dat dit allemaal door hem en future komt? Al zou hij een scheet laten posten jullie normaal al iets van hem.. zware fanboys

  2. Lool says:

    Lol , dit komt echt niet door drake en future , weezy en 2chainz waren er al mee bezig sinds begin 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.