Ali B en Diggy Dex ontvangen tweede platina plaat voor ‘Ik huil alleen bij jou’ en doen het live bij 538

Schermafbeelding 2016-05-24 om 11.30.43

Ali B en Diggy Dex hebben gisteren voor de tweede keer een platina plaat ontvangen oor het nummer ‘Ik huil alleen bij jou’. Om het te vieren waren de twee heren samen met een live band te gast bij de ochtendshow van Evers op radio538 om het nummer live ten gehore te brengen.

(Weer) platina voor @diggydexofficial, én @alibspec ook wel. Gefeliciteerd beide (en @carlos_projectmoney, @david_projectmoney en @memrox)! ????

Een foto die is geplaatst door Acts of Random Kindness (@noahsarklabel) op

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

24 May

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.