Auto Sevn Alias leeg geroofd tijdens optreden in Hoorn

sevn-alias-kleur

Een grote tegenvaller voor Sevn Alias en Rotterdam Airlines: De auto waarmee zij gisteren naar een optreden reden is vannacht volledig leeg geroofd. Om 03:45, na een show in discotheek Racso, vertrok Sevn Alias naar huis, maar werd hij bij zijn auto verrast met de inbraak. Volgens Rotterdam Airlines is er een behoorlijke buit gemaakt; waaronder kledingstukken, contanten en technische apparatuur. In het bijzonder een laptop met daarop belangrijke bestanden.

Er is aangifte gedaan bij de politie in Hoorn. “Er is een baksteen in de auto gegooid en vandaar de auto leeggehaald. Alles is meegenomen, zelfs schoenen en mijn Macbook.” Volgens Solomon Kifle van Rotterdam Airlines is dit een behoorlijke klap voor het platenlabel. “We zijn een hoop belangrijke bestanden kwijt.”

Rotterdam Airlines looft daarom een beloning uit van € 10.000 euro voor degene die de spullen terug weet te brengen. Heb je iets gezien of gehoord kun je contact opnemen met het politiebureau in Hoorn of mailen naar airlines@urbanhigh.nl.

image

13 February