Boef zet Habiba Challenge in voor Giro 555

boef-rennen
Boef liet onlangs zijn Habiba video los en voornamelijk de eerste scene zorgde voor veel reacties. Mensen begonnen hem na te doen en in hun onderbroek over straat te rennen. De Habiba challenge was geboren en inmiddels blijven de video’s opduiken op Instagram.

Boef heeft zelf een Instagram account geopend voor de challenge genaamd Boefchallenge. Nu heeft hij besloten om de challenge te koppelen aan het goede doel. Hij daagt iedereen uit om iemand te taggen om de challenge te doen en als diegene het niet doet moet hij/zij een kleine donatie doen aan Giro 555. Zelf begint Boef met een donatie van € 1000,-.

Momenteel zet Giro 555 zich om hongersnood tegen te gaan in Afrika en ook Boef realiseert zich dat alle kleine beetjes helpen. Check zijn oproep en enkele Habiba challenges hieronder.

@boefchallenge begint echt een ding te worden , vanavond op tv en BN'ers beginnen het op te pakken, er is een actie bezig voor giro 555 en ik heb besloten de habiba challenge eraan te koppelen , insha Allah halen we zoveel mogelijk geld binnen voor die kids in Afrika , ik denk ook aan me broeders in Syrië dus ik ga binnenkort een kleding verzamel actie houden binnenkort meer info , maar we zijn allemaal mensen dus denk aan je mede mens doe allemaal de habiba challenge nomineer iemand om het te doen en mocht die het niet doen moet hij een ( klein ) bedrag over maken voor giro 555. Ik zelf ga 1000 euro sturen om de spits af te bijten laten we even wat positiefs doen voor de wereld ❤ blijf allemaaal de habiba challenge volgen @boefchallenge en woensdag gooi ik alles in de vlog

A post shared by boef072 (@boef072) on

Nr. 118 #habibachallenge @bijigmar @slamofficial Tot vanavond bro! ?

A post shared by Habiba Challenge (@boefchallenge) on

Nr. 117 #habibachallenge @chico_snapje

A post shared by Habiba Challenge (@boefchallenge) on

Nr. 115 #habibachallenge @mootje0528

A post shared by Habiba Challenge (@boefchallenge) on

Nr. 114 #habibachallenge @mathieucorveleyn

A post shared by Habiba Challenge (@boefchallenge) on

Nr. 113 #habibachallenge @dany_baas

A post shared by Habiba Challenge (@boefchallenge) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

28 March

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz