De nieuwe Meek Mill diss van Drake is levels en dit is waarom

Drake dropte vanochtend zijn tweede diss naar Meek Mill in een week tijd. In ‘Back to Back‘ gooit Drake line na line naar Meek Mill, maar het blijft niet bij de tekst van de track. Deze diss gaat verder dan dat.

Het begint bij de coverart, een foto van honkballer Joe Carter. Carter was een speler van de Toronto Blue Jays en de foto is genomen nadat hij de winnende homerun sloeg tegen de Philadelphia Phillies, waardoor Toronto de World Series won. Drake doet er nog een schepje bovenop door de track uit te brengen op de dag dat diezelfde wedstrijd weer gespeeld wordt. Voor de mensen die het niet weten; Toronto is de thuisstad van Drake en Philadelphia de thuisstad van Meek Mill.

Het blijft hier echter niet bij. Aangezien Funk Flex van radiozender Hot 97 de kant van Meek Mill heeft gekozen moet Drake het zoeken bij een andere populaire radiohost. Een van de bekendste hosts van hiphop gerelateerde radio is Charlamagne Tha God. De relatie tussen Drake en Charlamagne is echter verre van goed. Drake besloot een shoutout te doen naar de host op ‘Back to Back’ en rapt; “You going to make me buy bottles for Charlamagne”. Vandaag laat Charlamagne weten dat Drake zijn raps naleeft en laat hij een Instagram filmpje zien met daarin 6 flessen (6 God!) Dom Perignon en een briefje van Drake erbij. Op het briefje staat “Let’s be friends, Aubrey Graham”.

Het wachten is nu (nog steeds) op een reactie. Meek Mill kan maar beter alles uit de kast halen, want tot nu toe heeft Drake aan alles gedacht.

"You going to make me buy bottles for Charlamagne" Drake living his raps.

A video posted by @cthagod on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

29 July

1 comment

One response to “Kylie Jenner ondervraagt Travis Scott in The Kylie Quiz van GQ”

  1. JuvenalKex says:

    ___123___Broederliefde kondigt We Moeten Door 2 aan en dropt tracklist___123___

Leave a Reply

Your email address will not be published.