Solo-plaat Delic

Op 13 Maart a.s. opent Peter Blom, oftewel Delic van Opgezwolle, zijn nieuwe expositie bij Galerie ‘Vriend van Bavink’ in Amsterdam. De expositie zal vier weken duren, tot en met 11 april 2010. De galerie ligt op 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal en is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Peter is van huis uit muziekproducer en in januari 2008 is hij vertrokken op een wereldreis. Na aankomst terug in Nederland eind 2008 heeft hij zich vooral gestort op schilderen maar sinds een tijdje kriebelt de muziek weer en is hij weer bezig een studio op te bouwen.

Nu heb ik nog wat apparatuur nodig voor het maken van mijn aanstaande soloplaat, maar om dit aan te kunnen schaffen moet ik schilderijen verkopen. Om aanschaf van zulks aan te moedigen zal ik van degenen die dit aangeven, een vermelding plaatsen in het cd-boekje van de eerstvolgende cd die ik produceer. Er komt dan een bedankje te staan aan de mensen die mij op deze manier hebben geholpen weer muziek te kunnen maken.

Peter Blom’s expositie
13 Maart t/m 11 april 2010
Galerie ‘Vriend van Bavink’
Geldersekade 58
1012 BK Amsterdam

25 February