Drake draagt een ‘Free Meek Mill’ shirt tijdens OVO Fest

De meeste mensen zijn het er wel over eens dat Drake op dit moment aan de winnende hand is in de beef met Meek Mill. Drake lijkt er echter geen genoeg van te krijgen en blijft Meek belachelijk maken.

Drake organiseert op dit moment het OVO Fest en hij zelf is de afsluitende act. Gisteren gingen er al geruchten rond op Twitter dat hij vandaag een derde disstrack richting Meek uit zou brengen tijdens zijn set. Voor nu is daar nog niets over bekend. Wat wel bekend is, is dat hij zojuist achter de schermen opdook in een ‘Free Meek Mill’ t-shirt.

Hij heeft het shirt eerder gedragen bij shows, maar toen was het om de rapper uit Philly te steunen terwijl hij vast zat. Na de disstracks ‘Charged Up’, ‘Back to Back’ en Meek’s niet zo goed ontvangen comeback ‘Wanna Know’ krijgt het shirt ineens een hele andere betekenis.

In eerste instantie verscheen er een foto en ontstonden er direct twijfels of het photoshop was, maar een filmpje dat direct daarna verscheen ontkrachtte die geruchten meteen. Check de beelden hieronder.

Drake schijnt momenteel backstage met dit shirt rond te lopen bij OVO fest. Photoshop of shots fired?

A photo posted by Punablog (@punablog) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

3 August

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.