Het internet reageert op de mysterieuze Boys Don’t Cry livestream van Frank Ocean

frank-ocean-650px
Het leek er een tijdje op dat Frank Ocean zijn nieuwe album Boys Don’t Cry in juli ging uitbrengen, maar na de klok van twaalf afgelopen nacht was er nog steeds geen nieuwe plaat. Wat er wel verscheen was een “livestream” van Apple Music op de website van Frank. Althans het leek om een livestream te gaan, totdat bleek dat er een loop afgespeeld werd die Francis Soriano gemaakt heeft. De loop is inmiddels veranderd en er is een man te zien die aan het werk is in een verder vrij lege ruimte. Sommige mensen houden de stream al de hele dag in de gaten en het internet reageert natuurlijk volop. We verzamelden enkele reacties.

frankoceanbuilding-2

Inmiddels is er door meerdere mensen op gemerkt dat de laatste datum het mysterieuze papiertje van Frank Ocean 13 november is en dus niet juli 2016.

Ook is er een tweet opgedoken van een onbekende Tweeter die claimt dat iemand hem vertelt heeft dat hij Frank Ocean aan het leren is hoe hij een trap moet bouwen voor een video. Dat is interessant gezien het feit dat iemand op dit moment iets aan het bouwen is op de stream.

frankoceanbuilding

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

1 August

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz