Hot 97's Funkmaster Flex haalt meerdere keren uit naar JAY Z

Een aantal dagen geleden begon Hot 97 radio presentator Funkmaster Flex in zijn eigen radioprogramma een rant over JAY Z en zijn website Life + Times. De hele situatie zou zijn begonnen met een e-mail die de DJ ontving van een medewerker van de Life + Times website met de vraag of Funk Flex geïnteresseerd zou zijn in een artikel over zijn bijdrage aan de Dipset reünie.

Tonite 7pm!!!! @Hot97 !!!! Just like when I did a story with them about my app!!!! Details @7pm !!!!

A photo posted by FunkFlex (@funkflex) on

Hij was niet zo blij met de vraag, want hij vermoedt dat er meer achter zit. Zo grijpt hij terug naar het interview dat Flex deed met de website over zijn app. Hij claimt dat de informatie uit dat interview gebruikt is door het team van Jay Z om zijn Magna Carta app te maken. Verder vindt hij de interesse verdacht omdat hem werd verboden om Dipset tracks te draaien toen hij in Jay Z z’n 40/40 Club moest draaien. Beluister de eerste rant (inclusief ongeveer 100 karakteristieke bommen) hieronder.

Vandaag blijkt dat Funk Flex nog niet helemaal klaar was met Hova. Hij verscheen vandaag weer op de radio om Life + Times meerdere malen ‘trash’ te noemen en om te vertellen dat hij erg boos is om het feit dat Jay zijn eigen naam in hoofdletters schreef in een sms naar hem. Beluister hieronder wat hij verder te vertellen heeft.

Inmiddels is er zelfs een parodie van de rant online verschenen door Hannibal Buress.

18 January