Jay-Z had een luxe Range Rover kunnen kopen van het geld dat hij op 1 avond uitgaf aan drank


Jay-Z heeft een dure zondagnacht achter de rug. Hij vierde de verjaardag van zijn vriend en president van ROC Nation Sports Juan “OG” Perez en gaf in totaal 113 duizend dollar uit.

Jay besloot de All Star game aan zich voorbij te laten gaan om de verjaardag van OG Juan te vieren met een aantal managers van Roc Nation. Het etentje bij Zuma in Midtown kostte Jay al zo’n 13 duizend dollar en de rekening bij Made in Mexico werd 9 duizend dollar aan drank, inclusief zijn eigen D’Ussé cognac.

Uiteindelijk bleef er een groep van zes mensen over die naar nachtclub Playroom gingen. Daar hebben ze vast en zeker een leuke avond gekocht, want er werden maar liefst veertig flessen Ace of Spades champagne gekocht. Naast dat ze zelf genoten van de drank ga Hov ook flessen weg aan de mensen in de club. Uiteindelijk kwam het tot een rekening van ruim 80 duizend dollar, waar Mr. Carter nog eens elf duizend aan fooi bovenop deed. Ook van deze rekening eindigt een deel weer in zijn eigen zak, want hij is naast D’Ussé ook eigenaar van Ace of Spades.

Één van de medewerkers van de club besloot de megabon op Snapchat te zetten.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

20 February

X