JD Sports opent 17 oktober Flagship Store in Amsterdam

jdsports
Als je altijd op zoek bent naar de meest exclusieve sneakers en tofste streetwear heb je mazzel. Vanaf aanstaande zaterdag 17 oktober kun je je hart ophalen, want dan opent JD Sports haar langverwachte Flgship Store aan de Nieuwendijk 196 in Amsterdam. Het assortiment in de 900m2 tellende winkel bevat merken als Nike, Puma, adidas, Lacoste en het eigen merk Supply & Demand, verdeeld over twee verdiepingen. JD Sports werkt ook samen met deze merken aan de ‘Only at JD’ collectie, bestaande uit exclusieve sneakers die alleen bij JD Sports te koop zijn. Naast de grote hoeveelheid aan sneakers, kun je er ook terecht voor streetwear, sportswear, fitnesskleding en zelfs voor voetbalkleding.

Niet alleen het assortiment maakt deze JD Sports uniek, want de winkel is ook voorzien van de nieuwste technologie. In de nieuwe store haalt JD Sports de schoenen vanuit het magazijn door middel van een loopband naar de winkel. Verder zijn er interactieve spiegels die in een online kiosk kunnen veranderen en is er een social media wall om je eigen selfies te maken en te uploaden.

Op zaterdag 17 oktober zal de officiële opening plaatsvinden en dat belooft meteen spektakel te worden. Tijdens de eerste twee weekenden zullen freestyle performers en promotieteams aanwezig zijn, er zal een DJ zijn die de muziek verzorgt en er worden goodies uitgedeeld. Als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis sneakers bij JD Sports.

jdsports2

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

15 October

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.