Kanye West maakt producer Deadmau5 compleet belachelijk


Kanye West sprak zich onlangs uit tegen The Pirate Bay en wilde zelfs dat de site offline gehaald zou worden. Vannacht gaf de rapper een update over zijn studiosessie met Kid Cudi en tweette een foto van een beeldscherm waarop te zien was dat ze naar Death With Dignity luisterden van Sufjan Stevens. Dat was echter niet het enige dat op het scherm te zien was. Er stond ook een tabblad open van The Pirate Bay, waarin gezocht werd naar de Serum software.

Deadmau5 reageerde hier direct op door te vragen of Kanye niet genoeg geld had voor Serum en stelde zelfs voor dat men een Kickstarter voor Kanye zou starten, zodat hij de software gewoon kan kopen. Kanye heeft de tweets ook gezien en vroeg vandaag op zeer respectloze manier hoe zijn naam uitgesproken moet worden. Hij voegde daar een aantal “serieuze” vragen aan toe en maakte de verkoopcijfers van de Deadmau5 belachelijk. Vervolgens vroeg hij of hij op de verjaardag van zijn dochter North kan optreden in een Minnie Mouse masker ipv zijn traditionele Deadmau5 masker, zodat hij het live kan uitzenden op Tidal.

Saillant detail is dat beide artiesten aandeelhouders van Tidal zijn en samen op het podium verschenen bij de herlancering van de streamingdienst. Verder is de software Serum ontwikkeld door Steve Duda, een vriend van Deadmau5 en het wordt verkocht via hun gezamenlijke label Xfer Records.

2 March

X