Kid de Blits & Cartiez (Lefensmannen) – X (Lowf)

lefensmannen-lowf
Kid de Blits en Cartiez zijn onderdeel van de Lefensmannen en besluiten vandaag uit het niets een nieuwe track online te zetten. ‘X (Lowf)’ is geproduceerd door p.Ape en hieronder te beluisteren.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

15 October

9 comments

9 responses to “Kid de Blits & Cartiez (Lefensmannen) – X (Lowf)”

 1. Drake says:

  y’all biting my shit baaaack to back

 2. 1104 says:

  Kid is back sget it!!

 3. Ans says:

  Kid heeft overduidelijk naar drake geluisterd de het afgelopen jaar maar eerlijk is eerlijk, hij komt verdomde hard. Cartiez ook. Thumbs Up!

 4. Weespingo says:

  S/O naar drerrie van Weesp

 5. Elite says:

  Kom maar door wooooooooowww

 6. stefan013 says:

  Kapot hard! gooi spotify

 7. 040 says:

  kan er iemand ff op die tatta s keel trappe

 8. Kale supersaiyan says:

  Kid is al lang gone. Toen hij had getekend bij nouveau riche had hij volop moeten aanpakken. Maar na een paar maanden tracks releasen is hij een complete teaser geworden.

  De originele Benzine met Leo als vocals is nooit uitgebracht waar iedereen op hoopte. Inplaats daarvan kregen we een nep versie. Hij brengt tijdens de Grote prijs een snippet online van Pak mijn hand die NOOIT meer uitkomt.

  Hij verwijderd ineens zijn videoclip van “Brief” uit het niks. En daarbij loopt hij op twitter, snapchat en weet ik veel waar allemaal groot te praten over zijn album/EP die nooit uitkomt. (Hij zei dat nummer zoals Taxi, Adios Amigos, regen en veel meer al meer dan een jaar mee bezig te zijn). Als hij afstand doet voor een tijd of verandering brengt naar zijn muziek moet hij daar gewoon eerlijk in zijn en zijn fans erbij betrekken. Niet gewoon laten staan.

  Ik was echt behoorlijk een fan van Kid. Maar hij is nep naar zijn fans toe en nep naar zichzelf. Ik weet nog dat ik hem leerde kennen van Baden in verderf en met Yellow claw nooit meer slapen remix. Een gast met een te grote mond maar een kleine zachte hart. Maar uiteindelijk komt hij het allemaal niet na, is hij een teaser en laat hij zijn fans in kou staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.