Kim Kardashian zegt te hebben gevreesd voor haar leven en seksueel misdrijf in uitgelekt politierapport

dish-033016-kim-kanye
Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Kim Kardashian het slachtoffer is geweest van een gewelddadige overval tijdens haar verblijf in Parijs. Vandaag is er meer duidelijk geworden: het politierapport van de overval op Kim Kardashian is gelekt.

De realityster en vrouw van Kanye West heeft volgens het rapport onder andere verklaard gevreesd te hebben voor haar leven en bang te zijn geweest slachtoffer te worden van een seksueel misdrijf. Communicatie met de daders zou niet mogelijk zijn geweest, aangezien de overvallers geen Engels leken te spreken.

Daarnaast is gebleken dat Kim niet alleen thuis was, maar er ook nog een vriendin van haar aanwezig zou zijn geweest. De vriendin heeft Kim haar bodyguard en zus Kourtney op de hoogte gesteld tijdens de overval. Tevens is bevestigd dat het om een buit gaat van ongeveer 10 miljoen dollar aan juwelen, waaronder haar trouwring ter waarde van 4 miljoen dollar.

Na het incident is Kim gelijk terug naar New York gevlogen. Inmiddels zijn zij en haar familie onder zware beveiliging van 10 auto’s ongeschonden thuis aangekomen.

4 October

X