Kraantje Pappie – Bofkont ft. Aziz, Wudstik, Roelie Vuitton, Jiggy Djé en Jan Smit (Radiorip)

kraantjepappie-guardianvanderealshit
Kraantje Pappie liet gisteren de covers en tracklists van zijn 3 ‘Guardian van de Real Shit‘ albums los. Iedereen waarvan Crane het adres had, kreeg 1 van de albums in de brievenbus afgelopen week. Vanochtend was hij in de studie om het project iets meer toe te lichten. Tussen neus en lippen door laat Kraantje ook weten dat ‘Crane III’ op 1 juli 2016 uitkomt.

Tijdens het interview liet hij ook een aantal snippets horen van tracks van de albums. Zoals je gisteren kon lezen zit er 1 track tussen met Hef en Jonna Fraser. Over die laatste wist Kraantje te vertellen dat die nu officieel getekend is bij Noah’s Ark.

In het laatste deel van het interview vertelt hij over zijn samenwerking met Stuk TV en dat tijdens de eerst komende Ark Alarm, op 4 mei, een uitleg volgt over hoe je alle drie de albums kunt downloaden. Het zal in ieder geval gratis zijn.

Om het gesprek af te sluiten liet hij het nummer ‘Bofkont’ horen. Hierop wordt hij bijgestaan door Aziz, Wudstik, Roelie Vuitton, Jiggy Djé en Jan Smit.