MarOne – Ik Kom Uit Maastricht

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.38.09
Marone is een heel jaar niet in Maastricht geweest, omdat hij veel in Hilversum is geweest om o.a muziek op te nemen. Hij heeft het nummer ‘Ik Kom Uit Maastricht’ gemaakt om alle vragen rondom waar hij vandaan komt te beantwoorden. In de aanloop naar zijn EP Korte Zomers, Lange Winters brengt hij de tracks uit die de tape niet gehaald hebben en dit is de eerste.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

18 December

7 comments

7 responses to “MarOne – Ik Kom Uit Maastricht”

 1. henkzuid says:

  alleen deze track killt al het hele album van hef respect vanuit weert

 2. Tupac amanto johnson says:

  Gekkk, harde plaat

 3. Skuurt says:

  Deze beat moet wel geproduceerd zijn door Ares. Sickk

 4. tammer says:

  Video bij maken en dan terugkomen. Ik houd er niet van als je nog beginnend bent om dan met een soundfiletje te komen. Gewoon direct goed doen. En dan ga ik zeker luisteren.

 5. Biggie says:

  Je hoort toch hij zegt bel chiev dat betekent chieva beat

 6. peetjan says:

  ik kom ook uit een stad leuk onderwerp

Leave a Reply

Your email address will not be published.