Mr. Polska & Boaz gaan insanity brengen naar de Red Bull Culture Clash

mrpolska-pers
Op donderdag 26 mei haalt Red Bull Music Academy het hardste muziek evenement ter wereld naar Nederland. De Red Bull Culture Clash vindt plaats in de Rotterdamse Ahoy en tijdens het evenement zullen er vier teams uit verschillende hoeken van de muziekwereld elkaar van het podium proberen te blazen. De teams bestaan uit Mr. Polska & Boaz, Typhoon & King Shiloh Soundsystem, Moortje, Darkraver & Paul Elstak en tenslotte Team Appelsap met Hef, Broederliefde, Rotjoch & DJ Drivah. Vier rondes lang wordt alles uit de kast gehaald om de winst binnen te halen en alles is daarbij veroorloofd, als het maar origineel is.

Mr. Polska weet zeker dat hij en Boaz niets overlaten van de concurrentie: “Ik ben met Boaz, wij weten precies wat gaande is, wij weten precies hoe we het publiek moeten bespelen, hoe we ze naar een climax kunnen brengen. Dit is de perfecte speelplaats voor ons om alles uit de kast te halen en te laten zien dat wij de lauwste zijn van Nederland.” zegt de rapper.

Al sinds hij in 2009 doet Polska alles anders dan de rest en daarom is hij ervan overtuigd dat hij gaat winnen. Wie ken je die zonder geld naar Polen gaat om een clip op te nemen en toch terug komt met een goed resultaat? Die creativiteit gaan ze gebruiken om te knallen en het dak van de Ahoy eraf te blazen.

Mr. Polska is dan ook totaal niet bang voor zijn tegenstanders: “Bij Typhoon kan je beter een koekje eten en een theetje drinken in de hoek en Appelsap is niet eens iets. Het is niet meer dan een Amsterdams naampje. Dan heb je natuurlijk nog die opa’s Darkraver, Paul Elstak en DJ Moortje. Die kunnen ons beter bellen voor advies, want zij weten allang niet meer wat er moet gebeuren, want om 8 uur liggen ze naast hun vrouw in bed.”

Haal je kaartje voor de Red Bull Culture Clash hier en jij bepaalt mee of Mr. Polska & Boaz de winst pakken.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

13 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.