Boef breidt uit en gaat de strijd aan met je werkgever: “Laat je niet naaien”

apr 10 , 14:52 NEWS
boef
Het succes van de app Bonnetje zorgt ervoor dat Boef bezig is met de uitbreiding van zijn bedrijf. Via een post op Instagram laat de razendpopulaire rapper weten dat ze nu naast het verwerken van boetes ook juristen beschikbaar hebben om werknemers bij te staan die in de clinch liggen met hun werkgever.
Met de wel hele rake woorden 'Laat je niet naaien door je baas' laat Boef weten dat hij met Bonnetje er is voor de werknemer. "Als je ontslagen wordt of je gaat in overeenstemming uit elkaar met je werkgever, dan krijg je een vaststellingsovereenkomst. Vaak is dit wel erg in het voordeel van je baas, maar wat mensen niet weten is dat je je gratis bij kan laten staan door een jurist," legt Boef uit in zijn bericht.
"Denk aan een ontslag vergoeding of een concurrentie beding die wordt opgeheven, de uitbetaling van vakantiedagen of vakantiegeld," vervolgt Boef. Het lijkt er dan ook heel erg op dat Boef een nieuwe gat in de markt heeft gevonden met Bonnetje.
In zijn Instagram Story legt Boef verder uit hoe het werkt. "Stel jij dient een letselschade zaak in en onze jurist haalt er een schadevergoeding uit. Ook al is het een miljoen euro, dan is die miljoen euro voor jou. Van de vergoeding hoef je 0,0 met ons te delen. Plus de schadevergoeding is 100% belastingvrij."

Als iemand Boef later aanbiedt om hem 20% te geven als een rechtszaak gewonnen wordt begint Boef uit te leggen hoe Bonnetje hun geld verdiend. "De vergoeding is 100% voor jullie. Nu vragen jullie je af, hoe verdiend de jurist hieraan? Nou de jurist moet van de verzekeringsmaatschappij betaald krijgen. Dus de verzekeringsmaatschappijen gaan ons haten, want die moeten jullie een dikke schadevergoeding betalen en ook nog is de jurist zijn uren betalen."  


AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

staticjpg

KFC opent tijdelijke 'Nacht KFC' en geeft eigen draai aan Rotterdams trots met de Kipsalon

NEWS mei 29, 11:00
schermafbeelding 2024 05 29 om 162214

Bondscoach Ronald Koeman met de grond gelijk gemaakt na onthulling definitieve EK selectie

NEWS mei 29, 16:01
Eminem shock

Eminem kondigt Houdini single aan: “I’m gonna make my career dissappear”

NEWS mei 29, 11:07
foto 29 05 2024 om 1344

Selma Omari en zus Marwa bespreken de impact van cancel culture op Boef en Kanye West

NEWS mei 29, 14:42
schermafbeelding 2024 05 29 om 111827

Jamal Ben Saddik is het niet eens met schorsing voor trappende beweging naar Rico Verhoeven en deelt nieuwe beelden

NEWS mei 29, 10:34