Giménez voedt net als medespeler de transfergeruchten door bezoek aan Premier League-club

apr 29 , 14:06 NEWS
schermafbeelding 2024 04 29 om 145416
Feyenoorder Santiago Giménez is gespot op de tribune tijdens een voetbalwedstrijd in Londen. De spits was het afgelopen weekend vrij en was aanwezig bij een wedstrijd van Tottenham Hotspur, waardoor de geruchtenmolen rondom de Mexicaan verder blijft draaien.
Gimenez zat op de tribune tijdens de 'North London Derby,' een wedstrijd tussen stadsrivalen Tottenham en Arsenal. Dat blijkt uit een video die is verschenen op Instagram. Dit suggereert naar geruchten rondom een eventuele transfer naar Engeland. Naast The Spurs, zouden Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig de voornaamste kandidaten zijn om de Mexicaan over te nemen van Feyenoord, aldus FOX Sports.
De spits was niet de enige Feyenoorder die afgelopen weekend een vlucht naar Londen heeft geboekt. Lutcharel Geertruida was aanwezig bij de uit-wedstrijd van Liverpool tegen West Ham United. Met een post op Instagram wakkert hij de geruchten rondom een overstap naar Liverpool aan. Hij zou naar verluidt graag met zijn trainer Arne Slot mee verkassen naar The Reds. Slot volgt aankomend seizoen Jürgen Klopp op als trainer van Liverpool.
Bekijk de video van Giménez hieronder.