Onder andere MC Fit, Ali B, Ronnie Flex en Jack $hiraq bezoeken Mafe op zijn schrijverskamp

Nega’s libi is de vlog van Negativ waarin hij je mee neemt op avontuur in zijn leven. In deze episode neemt hij je mee naar de schrijverskamp van Mafe. In het filmpje zijn onder andere Jack $hiraq, Ronnie Flex, Ali B, MC Fit, Cartiez en Ruben Annink te zien. Het is een kijkje achter de schermen bij het maken van het album van Mafe die al eerder met bovenstaande namen heeft samengewerkt. Wanneer het album uitkomt is nog niet bekend.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

16 November

6 comments

6 responses to “Onder andere MC Fit, Ali B, Ronnie Flex en Jack $hiraq bezoeken Mafe op zijn schrijverskamp”

  1. cassie says:

    Die tape van mafe gaat nog wat worden!

  2. dusdat says:

    Schrijverskamp voor mafe dat klinkt als mafe maakt een album maar kan zelf niet schrijven dus er word een kamp opgezet om hem te helpen . ( Ik weet dat zangers schrijverskampen hebben mar rappers die horen hun shit zelf te schrijven )

  3. tammer says:

    Ik hoor verdomd lekkere passages. Vind het so woie so positief dat een deel van de Nederlandse rapmuziek is overgestapt naar de POP. Je ziet hoe giga populair dat is. En dat heeft ook te maken met jarenlang oefenen, rijmen, beatsbakken, samenwerken, uitglijden, vallen en opstaan in de NL RAP scene. En er lag een enorm gat in ons land op eigentalige melodieuze popmuziek op een lekkere beat. En nu komen de rappers dat gat opvullen. Prima!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.