Oranje-spits Memphis Depay droomt van optreden op Lowlands

Oranje-spits, Memphis Depay, is zoals jullie misschien wel weten anders dan een doorsnee profvoetballer. Zo duikt de aanvaller van Olympique Lyon en Oranje graag de studio in. In een interview met FHM, laat Memphis weten dat hij in de toekomst hoopt een optreden te geven op het populaire festival Lowlands.

“Ik ben meer dan alleen een voetballer” gaf hij aan het interview en dat klopt, want onlangs bracht de 26-jarige voetballer de tracks ‘Blessing‘ en ‘2 Corinthians 5:7‘ uit en maakt hij zich op voor een EP dat hoogstwaarschijnlijk deze maand nog uitkomt. Ook werkte hij eerder al samen met zijn rolmodel, Winne, en gingen ze gezamenlijk naar Ghana voor de bijbehorende videoclip.

“We leven in een ander tijdperk waarin mensen meerdere dingen kunnen doen. Je hebt voetballers die het bij voetballen houden en we respect that, maar heel veel jongens doen er nog andere dingen naast. Artiesten zijn ook niet alleen maar artiesten, maar gaan bijvoorbeeld ook acteren.”

Memphis gaf in hetzelfde interview aan dat hij een tijd terug met, Guus Meeuwis, heeft gesproken. De voetballer zou het leuk vinden om gezamenlijk op te treden Philips Stadion. “Hij staat daar elk jaar voor duizenden mensen, dus you never know. Dat zou wel echt gruwelijk zijn. Je moet groot dromen.”