Prijsvraag: Win kaart + EP voor ‘Boombox Op Duizend’!!

Promo_KL

Gabber meets hiphop? Nog niet heel lang geleden was het onmogelijk deze twee genres ook maar in één zin te noemen. Daar komt verandering in door de projecten die hardcore-pionier Promo heeft opgezet in samenwerking met artiesten van platenmaatschappij Top Notch. Op Lowlands liet Promo al zien dat deze samenwerkingen meer dan vruchtbaar waren getuige dit videoverslag. Het vervolg op dit voorproefje vindt op vrijdag 23 oktober plaats tijden het Amsterdam Dance Event. De MTV Studio wordt omgetoverd tot een ware nachttempel, op 23 oktober vindt hier dan ook zeer toepasselijk de officiële ‘Boombox Op Duizend’ EP release party van Promo plaats.

Gastoptredens zuller er zijn van Aux Raus, Zwart Licht en Flinke Namen. DJ Mr. Wix zal daarnaast platen. Goed nieuws voor alle bezoekers: de ‘Boombox Op Duizend’ EP wordt alleen digitaal verkocht (iTunes) maar de fysieke versie geven we weg aan alle bezoekers van de releaseparty!!

Nu mogen wij van Puna.nl 2 x 2 kaarten + EP weggeven voor dit evenement!! Dus als jij zin hebt om te gaan, vertel ons in een comment waarom jij ook benieuwd bent naar de combinatie gabber en hiphop?

Zie de volledige flyer op de vervolgpagina..

Promo_flyer_23_oktober_GR

8 October