PUNA.NL | Hiphop Vandaag @ 3voor12 #15 Blaxtar

In aflevering 15 van Hiphop Vandaag komt Blaxtar ons verblijden met een bezoekje aan de studio. Met Biggy Blax op z’n praatstoel verandert het concept van ieder programma vanzelf in een talkshow, dus ook Sander moest eraan geloven. Samen duiken ze niet alleen in het verre verleden van Blaxtar – wist jij bijvoorbeeld dat hij een duo vormde met Rico voordat Sticks en Delic zich bij hun voegden? – maar kijken ze ook naar de man die vandaag de dag is. Met zijn Raen Industries gaat het beter dan ooit en zijn solo carriere brengt hem tot ver over de buitenlandse grenzen.

De wekelijkse top drie levert ook verrassende anekdotes op. Wil jij weten wat voor impact het overlijden van een pop icoon op een rapper kan hebben? Wat is Blax’ kijk op het plattelands leven vs. het wonen in een grote stad? Of gaat het je om de sessie op de beat van Mike Rockmore? Het komt allemaal voorbij in een nieuwe uitzending van Hiphop Vandaag.

Hiphop Vandaag is iedere vrijdag vanaf 20.00 uur te beluisteren op 3voor12.nl en te downloaden op Puna.nl. Videobeelden en foto’s zijn te zien op Facebook. De show is hieronder te beluisteren, maar voor mp3 liefhebbers, download uur 1 hier en uur 2 hier (Rechtermuisknop, Opslaan Als). Blaxtar’s sessie kun je hier downloaden..

UUR 1:

R.Kay – DaKennie
Gikkels – Oprechte Liefde ft. Linda Wagemakers
Fata – Mooi (Niet)
BadboyTaya – De Straat Praat ft. Rocks & Aiky
Deux Deux – Superbad
Typhoon – Hold Your Head Up High ft. Vuyo
Kernkoppen – Je Commence
Dion Mase – Serieus
Blaxtar – I Love U
Yung C – Mijn Beurt

UUR 2:

Noizboiz – Tegenstand
1: Extince Zoute Uitval
2: Opgezwolle – De Volle
3: Kyteman – Sorry
Manu – De Dag Dat De Euro Valt
Winne – Net Als Ik
Blaxtar – KIM
De Jeugd van Tegenwoordig – Sterrenstof

19 November