Teamgenoot doet bijzondere onthulling over selectie Man United sinds terugkeer Ronaldo

Cristiano Ronaldo is weer terug op het oude nest. De 36-jarige Portugees maakte onlangs de overstap van Juventus naar de Engelse grootmacht Manchester United en hij lijkt gelijk een statement te hebben afgegeven bij zijn nieuwe teamgenoten.

In aanloop naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Newcastle United heeft Ronaldo indruk gemaakt op zijn teamgenoten. Zoals jullie misschien wel weten leeft Ronaldo voor de sport en daar hoort natuurlijk een strikte dieet bij.

Ronaldo heeft een duidelijke impact gemaakt op zijn nieuwe teamgenoten. Reservedoelman Lee Grant laat in gesprek met talkSPORT weten dat geen enkele speler het vrijdagavond aandurfde om een toetje te nemen, omdat Cristiano Ronaldo ook geen toetje op zijn bord had liggen.”Zoals jullie zullen weten, neem je na het avondeten nog wat extra en meestal heb je op een vrijdagavond wat dingen die normaal niet mogen. Je neemt als speler appelkruimeltaart en vla of een brownie met room. Ik verzeker je: geen enkele speler raakte de appelkruimeltaart aan en er was ook niemand die een brownie ging halen. Iedereen ging gewoon zitten.”