Video: Hydroboyz – Kill de Bitch (prod. Skyline)

Na ‘Go Go Gadget‘ is de Amsterdamse formatie Hydroboyz weer terug met een nieuwe video van het nummer ‘Kill de Bitch’. Hydro en MocroManiac zijn momenteel bezig met hun debuut album dat Mucho Dinero in samenwerking met Top-Notch eind dit jaar zal uitbrengen. Voor die tijd zal er nog een mixtape verschijnen genaamd ‘Hindabuilding! Vol. 2: #HydroEnDeManiac’, maar voor nu kan je de video van ‘Kill de Bitch’ bekijken.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 August

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.